Zašto Uzmi Kredit

Modernizacijom naše zemlje i prelaskom na tržišnu ekonomiju, javile su se neke pogodnosti našem stanovništvu za koje smo mi ranije mislili da su nam nepoželjne, ali i nedostižne. Krediti su kod nas uvek bili termin sa negativnom konotacijom, a ta zaostavština je vidljiva, doduše značajno manje, i u poslednjih 20-ak godina koliko se naše finansijsko tržište razvija.

Zbog nepostojanja finansijske kulture i tradicije, mi nismo imali dovoljno znanja da donosimo racionalne kreditne odluke. Krediti se kod nas uglavnom uzimaju tako što nekom zatreba dodatni novac, on ode u najbližu filijalu banke u kojoj ima otvoren račun, zatraži kredit i, bez obzira na kamatnu stopu koju dobije, on to prihvati. Takve finansijske odluke su u modernom svetu jako skupe.

Kako kamate oblikuju vašu kreditnu otplatu

Kako Uzmi Kredit smanjuje vaše mesečne obaveze

Prostom analizom istih gotovinskih kredita od 1.000.000 dinara na rok otplate od 5 godina između banke sa najvišom i banke sa najnižom kamatom, dobijamo da je u jednom mesečna rata 21.000, a u drugoj 32.000. Ukupan iznos koji se vrati prvoj je 1.250.000, a drugoj 1.950.000. Ovo znači da ako niste imali sreće i otišli u banku koja vam je najbliža ali ima najvišu kamatnu stopu, vi ćete na ime kamate platiti 700.000 dinara više na svoj dug, odnosno 11.000 mesečno više za svaku ratu.

Uzmi Kredit: brzo, efikasno, besplatno

Ali, šta se dešava sa nekim ko nema vremena da obilazi sve banke, provodi dane i nedelje po šalterima i upoređuje različite ponude da bi došao do najjeftinije, a novac mu je hitno potreban? Zato je nastao Uzmi Kredit. Mi smo tim ljudi sa više od 10 godina iskustva u bankarstvu koji su tu da reše sve ove probleme. Kreirali smo vrlo jednostavne platforme – website, mobilne aplikacije i društvene mreže preko kojih klijenti kod nas mogu jednostavno aplicirati istovremeno u različite banke. Za to je potrebno samo 3 minuta.

Sve što treba uraditi je registrovati se na našem sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Nakon registracije, šaljemo vašu aplikaciju svim vodećim bankama na tržištu Srbije i dobijamo različite ponude za naše klijente. Zatim pažljivo biramo najpovoljniju opciju i spajamo klijenta sa odabranom bankom.

Klijent odlazi u banku samo da bi potpisao ugovor i podigao novac. Uz to, tokom celog procesa apliciranja za kredit, stojimo na raspolaganju našim klijentima 24/7 za sva pitanja ili podršku. Ono što je ključno – sve ovo pružamo našim klijentima potpuno besplatno!

Kako Uzmi Kredit smanjuje vaše mesečne obaveze

Svaki klijent koji plaća previsoku mesečnu ratu na svoj kredit ima priliku da iskoristi našu aplikaciju. Cilj koji imamo je da pružimo pomoć kroz refinansiranje kredita, omogućavajući im da smanje svoje mesečne obaveze.

Uvek je poželjno da se kredit uzme u banci kod koje klijent nema otvoren račun, jer je to za banku novi klijent koji, po pravilu, dobija najpovoljnije uslove. Stoga, Uzmi Kredit planski usmerava svoje klijente, čak i one koji već imaju kredite, ka bankama sa kojima dosad nisu sarađivali. Na taj način obezbeđujemo dodatne povlastice za naše klijente, uključujući manje rate, niže kamate i povoljnije uslove. Ako klijentu treba dodatni novac, a već ima postojeće zaduženje po kreditu, tu smo da pružimo pomoć i pronađemo najpovoljnije uslove, uz očuvanje ili smanjenje mesečne rate.

Pametan izbor čini stambene kredite privlačnijim

Stambeni krediti su najpoželjniji i najinteresantniji oblik finansiranja, posebno za mlađu starosnu grupu. Uzmi Kredit stoji vam na raspolaganju kako biste brzo i efikasno izabrali najpovoljniji stambeni kredit, s minimalnim iznosom učešća, izbegavajući čekanje u bespotrebnim redovima.

Čak 1% niža kamatna stopa na stambeni kredit od 100.000 evra na 30 godina može vam doneti uštedu od preko 20.000 evra i smanjiti mesečnu ratu za 70 evra. Uz Uzmi Kredit, donosite odluku koja vam može doneti značajnu finansijsku uštedu tokom naredne tri decenije.

Naša pažnja je usmerena i na one klijente koji već imaju stambene kredite, ali plaćaju visoke mesečne rate i žele njihovo smanjenje. Uz našu pomoć, omogućićemo im upravo to – brzo smanjenje mesečnih rata i znatne olakšice kad je u pitanju njihovo finansijsko planiranje.

Sigurnosti i ušteda su temelji naše aplikacije

Kontinuiran rast broja klijenata koje Uzmi Kredit opslužuje jasno ukazuje na to da je naša platforma prepoznata kao sigurno mesto za apliciranje za kredite. Značajne uštede koje pružamo našim klijentima daju nam energiju i odlučnost da i dalje radimo u njihovom interesu, olakšamo složen proces dobijanja kredita i osiguramo da svaki naš klijent donese najbolju moguću finansijsku odluku za sebe i svoju porodicu.

Kako Uzmi Kredit smanjuje vaše mesečne obavezeVaš put ka boljoj budućnosti počinje sa Uzmi Kredit

Želiš li brz i jednostavan pristup stambenim, gotovinskim, refinasirajućim ili auto kreditima? Preuzmi Uzmi Kredit aplikaciju danas i započni svoj put ka povoljnim uslovima, ogromnim uštedama i lakšem procesu apliciranja. Kredit po tvojoj želji i meri je sada na dohvat ruke – brzo, lako i sigurno!

Dopada ti se ovaj članak? Podeli ga

Nazad na listu saveta

Sada dostupno!

Preuzmi aplikaciju na svim platformama i dođi do najpovoljnijeg kredita. Uzmi kredit je inovativna aplikacija koja objedinjuje sve što ti je potrebno za dobijanje kredita. Klikni i uveri se sam!

Preuzmi aplikaciju

Sada dostupno!

Preuzmi aplikaciju na svim platformama i dođi do najpovoljnijeg kredita. Uzmi kredit je inovativna aplikacija koja objedinjuje sve što ti je potrebno za dobijanje kredita. Klikni i uveri se sam!

Preuzmi aplikaciju

Scroll to Top