Uslovi za podizanje keš kredita

Koji su uslovi za podizanje keš kredita u bankama u Srbiji

Najkomplikovanija stvar kod podizanja bilo kakve vrste kredita, uključujući gotovinske kredite, jeste shvatiti sve uslove koje moraš da ispuniš kako bi započeo ovaj proces. Ovako ćeš posredno saznati kako keš krediti funkcionišu, izbeći najčešće greške prilikom podizanja keš kredita, i doneti odluku o tome da li kredit podići u evrima ili dinarima. Dakle, poznavanje uslova jeste bitno. Ali ne samo zbog ovih stvari.

Koji su uslovi za podizanje keš kredita u bankama u Srbiji?

Jednostavno, ukoliko ne znaš koje sve uslove treba da ispuniš pre podizanja keš kredita, nećeš uspeti da podigneš keš kredit i unaprediš svoju finansijsku situaciju. Uslovi se mogu razlikovati od banke do banke, to je činjenica, ali postoje neki opšti uslovi koji su isti, ili makar slični, u svim bankama koje pružaju ovu uslugu i razlikuju se u odnosu na to da li želiš da podigneš standardni ili nestandardni keš kredit.

Standardni keš krediti

Kada su u pitanju „najobičniji” gotovinski krediti, tj. oni za osobe koje imaju stabilan posao, postoje tri glavna uslova koja treba da ispuniš kako bi se kvalifikovao za podizanje:

  • Posao: Kao što smo već pomenuli, bankama je bitno da si u stalnom radnom odnosu na neodređeno vreme. U ovim situacijama moći ćeš bez problema da podigneš keš kredit u bankama u Srbiji.
    U vezi sa tim je i radni staž, pa je idealno da si u stalnom radnom odnosu duže od 6 meseci. U ovakvoj situaciji potencijalni problemi prilikom podizanja kredita su minimalni.
  • Iznos: Iznos tvog kredita, tj. njegova maksimalna mesečna rata prilikom perioda otplate, ne sme iznositi više od polovine tvoje mesečne zarade.
  • Istorija: Na kraju, tvoja kreditna istorija je veoma bitna i za keš kredite. U idealnom slučaju prikazaćeš kako nisi imao nikakva kašnjenja tokom perioda otplate tvojih prethodnih kreditnih obaveza.

Nestandardni keš krediti

Kada su u pitanju nestandardni gotovinski krediti, njih možeš da podigneš u bankama koje rade u Srbiji u jednoj od 3 situacije, a to je kada si zaposlen na određeni vremenski period, kada porez plaćaš paušalno, i kada si osoba u penziji koja ima primanja u devizama:

  • Zaposlenje na određeno: Ukoliko si zaposlen na određeno vreme, period otplate za tvoj gotovinski kredit moraće da bude u skladu sa istekom tvog radnog ugovora. Takođe, ukoliko postoje dokazi o redovnom obnavljanju ugovora, pogotovo u državnom sektoru, postoji mogućnost da dobiješ produženi period otplate kredita.
  • Paušalni porez: Osobe koje se bave paušalnim radom u Srbiji dobijaju gotovinske kredite u skladu sa prometom na svom računu, kao i trenutnom zaradom i poresom osnovicom.
  • Penziona primanja u devizama: Na kraju, osobe u penziji koje svoja primanja ostvaruju u deviznoj protivvrednosti mogu dobiti keš kredit ukoliko se njihova penzija deponuje na neke od računa u srpskim bankama.

najbitniji uslovi za podizanje keš kredita u Srbiji

Uzmi Kredit će rešiti sve uslove za keš kredit umesto tebe!

Možda ti se sva ova ograničenja od strane banaka čine komplikovana ili preopsežna. Možda jednostavno ne želiš da uopšte trošiš svoje vreme, energiju, i živce na razmišljanje o tome. Na kraju, zašto bi se uopšte i maltretirao sa svim ovim ukoliko ne moraš i ukoliko postoji daleko elegantnije i efikasnije rešenje koje je na klik od tebe.

Tako je, Uzmi Kredit je tu da ti maksimalno olakša put to gotovinskog kredita. Kako? Dobro, osim što moramo da ponovimo stari marketinški slogan – lako, naša paltforma funkcioniše na jedan veoma jednostavan način. Sve što treba da uradiš jeste da se ili registruješ na našem sajtu kao korisnik, preuzmeš našu aplikaciju za Android ili iOS uređaje, ili kontaktiraš naš tim iskusnih kreditnih agenata.

Nakon toga nam daš informacije koje su nam potrebne, lažeš koji kredit želiš da podigneš, i mi ćemo odraditi sve drugo umesto tebe. Obezbedićemo svu papirologiju koju možemo, popuniti je umesto tebe, kontaktirati banku, ispregovarati najbolje moguće uslove, a na kraju ti javiti kada i kako da preuzmeš novac. Najbitnije od svega, naši agenti su na poziv od vas da vam pomognu sa bilo kakvim problemima ili nedoumicama. Treba ti kredit? Treba ti Uzmi Kredit!

Dopada ti se ovaj članak? Podeli ga

Nazad na listu saveta

Sada dostupno!

Preuzmi aplikaciju na svim platformama i dođi do najpovoljnijeg kredita. Uzmi kredit je inovativna aplikacija koja objedinjuje sve što ti je potrebno za dobijanje kredita. Klikni i uveri se sam!

Preuzmi aplikaciju

Sada dostupno!

Preuzmi aplikaciju na svim platformama i dođi do najpovoljnijeg kredita. Uzmi kredit je inovativna aplikacija koja objedinjuje sve što ti je potrebno za dobijanje kredita. Klikni i uveri se sam!

Preuzmi aplikaciju

Scroll to Top